Zelfborgende moeren

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets al jaren onze slogan. We willen er voor zorgen dat iedere vakman in staat is zijn of haar klus goed uit te voeren. Dit kan met het gebruik van de juiste producten: want kwaliteit en verstandig bouwen gaan bij ons hand in hand. En met een ruim aanbod van bevestigingsmaterialen ben je altijd in staat om voor topkwaliteit te kiezen. Ben je op zoek naar zelfborgende moeren? Op deze pagina vind je het complete aanbod, maar lees je ook meer over het gebruik van deze moeren en lees je wat je andere opties zijn in het Burghouwt assortiment.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over zelfborgende moeren

Zelfborgende moeren: wat is dit precies? Een zelfborgende moer is een type moer dat op het eerste gezicht lijkt op een zeskantmoer. Het verschil is echter dat aan de bovenzijde een nylon ring is geplaatst. Deze zorgt er onder andere voor dat een moer niet los raakt. Dit type moer wordt altijd gebruikt in combinatie met een metrische bout. Je kunt hierbij onder andere denken aan zeskantbouten of slotbouten. Een zelfborgende moer is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, welke moet aansluiten op de afmetingen van de bout.

Welke andere opties heb je bij Burghouwt?

Als het gaat om moeren heb je bij Burghouwt nog veel meer mogelijkheden. Er zijn tal van soorten moeren die je bij uiteenlopende klussen kunt toepassen. Onderstaand vind je een overzicht van de opties die je naast zelfborgende moeren in de webshop kunt vinden:

  • Zeskantmoeren: moeren met, zoals de naam doet vermoeden, zes kanten. De moeren worden toegepast op bouten met hetzelfde schroefdraad. Mogelijk heb je nog een extra borgring nodig om extra stevigheid te bieden.
  • Dopmoeren: moeren met een ronde dop en daardoor een gladde afwerking. Ideaal voor het beschermen of afdekken van bouten die uitsteken.
  • Vleugelmoeren: moer met twee ‘vleugels’ waardoor het nog makkelijker is om een moer aan te draaien.
  • Oogmoeren: moeren die worden ingezet als tijdelijk hijspunt, waarna ze ook weer verwijderd worden.
  • Inslagmoeren: speciaal type moer, voorzien van een flens met weerhaken. Een bout of draadeind kan hiermee aan hout bevestigd worden.

Bekijk makkelijk en snel bestellen

Het is heel makkelijk om jouw bestelling te plaatsen in de webshop: binnen een paar muisklikken heb je jouw zelfborgende moeren bestelt en zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komen. Je bent meteen in staat om je klus uit te gaan voeren. Het gebruik van duurzame en kwalitatieve producten biedt jou de gelegenheid een project verstandig uit te voeren. Bekijk al je mogelijkheden bij Burghouwt en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan.