Oogmoeren

Als het gaat om kwaliteit ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. We zorgen er niet alleen voor dat je de keuze hebt uit een ruim aanbod, maar we bieden ook gegarandeerd de beste kwaliteit. Wij geloven dat je met topproducten de beste resultaten haalt en dat je in staat bent je klus verstandig uit te voeren. Kwaliteit en verstandig bouwen gaan bij ons dan ook hand in hand. Ben je op zoek naar goede oogmoeren voor het uitvoeren van een klus? Alle oogmoeren en andere bevestigingsmaterialen vind je in het Burghouwt assortiment. Bekijk je opties, ontdek de voordelen en maak gegarandeerd de beste keuze.

Lees meer

Alles wat je moet weten over oogmoeren

Oogmoeren zijn een van de soorten moeren die je kunt aanschaffen voor je klus. Deze moeren worden ook wel ringmoeren genoemd. Ze worden vooral toegepast wanneer er behoefte is aan een tijdelijk hijspunt. De oogmoeren worden op de bout gedraaid en kun je het oog gebruiken om een bepaald voorwerp te hijsen. Nadat je het gewenste resultaat hebt behaald, kun je de oogmoeren weer losdraaien en gebruiken voor een andere klus. Het gebruik van oogmoeren brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Eenvoudig gebruik: het gebruik van oogmoeren is zeer gemakkelijk. Het werkt als een normale moer maar kan gemakkelijk weer losgedraaid worden aan het einde van een klus.
  • Breed toepasbaar: een oogmoer kan worden ingezet om voorwerpen te hijsen, maar ook voor het bevestigen van kabels. Je bent hierdoor verzekerd van een sterke verbinding.
  • Makkelijke montage: het monteren van oogmoeren is heel makkelijk, dit kan gewoon met de hand zonder dat je ander gereedschap nodig hebt.

Hoe kies je de beste kwaliteit voor je klus?

Om er zeker van te zijn dat je kiest voor kwaliteit, kun je op een aantal zaken letten. Let onder andere op het soort oogmoer: er zijn meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en het is dan ook slim om eerst te bepalen wat je precies gaat doen. Op basis hiervan weet je wat voor soort oogmoer je nodig hebt om een klus goed uit te voeren. Ook de afmeting van de oogmoer moet kloppen. Je bent er op deze manier zeker van dat je de juiste keuze maakt voor jouw klus.

Oogmoeren en andere moeren koop je bij Burghouwt

Wat je ook nodig hebt: je vindt het bij Burghouwt. Je bent dan ook heel goed in staat om kwalitatieve moeren aan te schaffen. Oogmoeren, maar ook dopmoeren, inslagmoeren, zeskantmoeren en zelfborgende moeren zijn terug te vinden in het assortiment. In deze webshop vind je de benodigde producten en kies je gegarandeerd voor kwaliteit. Bekijk het zelf en bestel hier jouw oogmoeren.