Veiligheidsankers

Kwaliteit van bevestigingsmateriaal is belangrijk bij iedere klus, wat je ook gaat uitvoeren. Daarom vind je bij Burghouwt alleen de beste kwaliteit veiligheidsankers: je bent hiermee verzekerd van een goede en betrouwbare bevestiging. Op deze pagina vind je alle veiligheidsankers in het aanbod van Burghouwt en ben je heel snel in staat om een goede keuze te maken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom is het heel makkelijk om de beste ankers te kiezen voor jouw klus. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is onze slogan en daar staan we nog steeds achter.

Lees meer

Dit moet je weten over veiligheidsankers

Een veiligheidsanker is een speciaal type anker dat in uitvoering veel lijkt op een doorsteekanker. Een verschil tussen deze twee is dat het veiligheidsanker is gemaakt voor bevestiging met geavanceerd ontwerp in gescheurd beton, ongescheurd beton maar ook in natuursteen. Het is mogelijk om tal van materialen in beton te bevestigen. Denk hierbij niet alleen aan trappen en ladders, maar ook leuningen en hek- en traliewerk. De kwaliteit van veiligheidsankers in het Burghouwt assortiment is groot, waardoor je er altijd zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke verbinding maakt. Bekijk zelf al je mogelijkheden.

Burghouwt’s keuze in de beste veiligheidsankers

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor veiligheidsankers. Het bedrijf staat garant voor kwaliteit. De oprichter van het merk kwam voor het eerst op de markt met de nylon plug en staat sindsdien stevig aan de wereldtop. Fischer is niet voor niets uitgegroeid tot een topmerk als het gaat om bevestigingssystemen. Ook als je op zoek bent naar goede veiligheidsankers is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden bij dit merk. Fischer veiligheidsankers bieden een tijdbesparende doorsteekmontage, gemakkelijke bevestiging en zeer strak resultaat. Je bent verzekerd van maximale veiligheid en vanwege de hoge opneembare afschuifkracht heb je minder bevestigingspunten nodig om een goed en stevig resultaat te behalen.

Voordelen van veiligheidsankers

Veiligheidsankers brengen een aantal voordelen met zich mee waar je optimaal van kunt profiteren. Wanneer je kiest voor de beste kwaliteit ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Maximale veiligheid: goede veiligheidsankers zijn voorzien van de nodige beoordelingen en voldoen aan de hoogste eisen. De beste veiligheidsankers zijn zelfs bestand tegen aardbevingen.
  • Stabiele bevestiging: doordat goede veiligheidsankers voorzien zijn van een uitstekende kop, ben je verzekerd van een robuuste en stabiele bevestiging.
  • Hoge afschuifkracht: het ontwerp tussen bout en ankerhuls zorgt voor een hoog opneembare afschuifkracht, waardoor minder bevestigingspunten nodig zijn voor optimale montage.

Zo maak je de beste keuze in je klus

De beste keuze maken voor jouw klus doe je op basis van wat je gaat uitvoeren. Bepaal eerst wat je wilt bevestigen en op welke plek: zo kun je ontdekken welk type anker jij nodig hebt voor je klus. Daarna kun je bij Burghouwt in het aanbod de verschillende veiligheidsankers bekijken en de juiste afmetingen selecteren. Zo maak jij de beste keuze in je klus en profiteer je gegarandeerd van het beste resultaat.