Plafondankers

Met de beste plafondankers ben jij verzekerd van de beste kwaliteit: zo voer jij je klus goed uit en profiteer je van het beste resultaat. Bij Burghouwt staat het goed uitvoeren van een klus hoog in het vaandel en daarom bieden we alleen de beste producten aan. Zo ook op het gebied van plafondankers. Op deze pagina vind je ons complete aanbod en is het nog makkelijker om een goede keuze te maken. Bekijk ook Burghouwt’s keuze in de beste plafondankers van dit moment.

Lees meer

Wat zijn plafondankers?

Plafondankers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, speciale ankers die geschikt zijn voor het creëren van een verankering in het plafond. Je kunt met deze ankers niet-dragende systemen in beton verankeren. Deze ankers zijn te gebruiken voor verlaagde plafonds, maar ook voor gescheurd beton. Er zijn genoeg toepassingsmogelijkheden met dit type anker, waardoor je zeker bent van veiligheid. Je brengt het plafondanker met een hamer aan in het voorgeboorde gat. Daarna ben je verzekerd van een goede en veilige montage.

Alle toepassingen van deze ankers

De plafondankers kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Wil je bijvoorbeeld een metalen profiel in gescheurd beton aanbrengen? Daarvoor gebruik je de speciale plafondankers. Wil je een ventilatiekanaal of een plafondhanger bevestigen? Ook dan is het slim om te kiezen voor dit type anker. De kwaliteit is hoog en daardoor kun je ook verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Je krijgt met verschillende voordelen te maken bij het gebruik van goede plafondankers:

  • Makkelijke verwerking: goede plafondankers zijn gemakkelijk te verwerken en kunnen zonder reiniging van het boorgat worden geïnstalleerd.
  • Verzonken spreidnagel: de vlak verzonken spreidnagel zorgt ervoor dat het anker compleet spreidt, waardoor er sprake is van minimale verplaatsing bij belasting.
  • Eenvoudig gebruik: door dat er sprake is van een kopreliëf, wordt het makkelijk om gebruik te maken van het anker en bespaar je veel tijd.

Burghouwt’s keuze de beste plafondankers

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor plafondankers. De plafondankers van dit merk hebben een aantal kenmerken die ervoor zorgen dat deze ankers zeer populair zijn. Zo is het anker geschikt voor doorsteekmontage voor het afhangen van plafonds. Daarnaast zal de plafondnagels zich tegen de boorgatwand aanklemmen en ben je op deze manier verzekerd van een sterke verankering. Tot slot is het makkelijk om de ligging van het anker te controleren. Het eenvoudige gebruik en de hoge kwaliteit van de Fischer plafondankers zorgen ervoor dat dit merk Burghouwt’s keuze is voor de beste plafondankers van dit moment.

Hoe kies je de beste ankers voor je plafond?

De beste ankers voor je plafond kies je heel gemakkelijk en snel bij Burghouwt. Je bent hier niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar je kunt daarnaast ook makkelijk de juiste afmeting vinden. Op deze manier ben je verzekerd van een goede uitvoering van je klus en krijg je ook gegarandeerd het beste resultaat. Bepaal van tevoren de klus die je gaat uitvoeren en schaf op basis daarvan de juiste plafondankers aan. Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van kwaliteit en zorgen wij ervoor dat je jouw klus snel kunt gaan uitvoeren.