Kanaalplaatankers

Het is altijd belangrijk om voor topkwaliteit gereedschap te kiezen en dat geldt ook voor het gebruik van bevestigingsmateriaal. Bij Burghouwt geloven we dat het gebruik van de beste materialen jou in staat stelt om betere resultaten te behalen. Daarom bieden we jou alleen de beste producten aan. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jaren onze slogan en daar staan we nog altijd achter. We zorgen dat zowel de ervaren als de beginnende vakman hier altijd terecht kan voor goede kwaliteit. Bekijk hier niet alleen alle kanaalplaatankers in het assortiment, maar ontdek ook Burghouwt’s keuze in de beste kanaalplaatankers van dit moment.

Lees meer

Alles over kanaalplaatankers

Een kanaalplaatanker is een type anker dat lijkt op een inslaganker. Het is met dit type anker mogelijk om een goede verbinding te maken aan een muur. Een kanaalplaatanker zorgt voor een goede verankering van zware voorwerpen. Je kunt dit type anker zowel gebruiken voor holle als volle betonmuren. De beste kanaalplaatankers zijn gemaakt uit verzinkt staal, waardoor het mogelijk is om voorwerpen met een hoge belasting te bevestigen aan een muur.

De toepassingen van deze ankers

Kanaalplaatankers worden gebruikt voor talloze toepassingen. Zo worden ze gebruikt voor de bevestiging van buizen, ventilatieleidingen en kabelgoten in holle platen van spanbeton. Het is daarnaast mogelijk om deze ankers zowel binnen als buiten te gebruiken. Het aanbrengen van dit anker gebeurt als volgt. Het anker wordt in de doorsteekmontage aangebracht in het boorgat, dit doe je met de hand. Daarna wordt de anker met de hamer lijnend in het oppervlak van het bouwmateriaal getikt. De verdikte rand van het anker voorkomt dat het anker dieper in de holle ruimte schiet: hierdoor ben je verzekerd van een makkelijke en snelle montage.

Burghouwt’s keuze in de beste kanaalplaatankers

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk voor kanaalplaatankers. De keuze is gebaseerd op de zeer goede kwaliteit die het merk al jaren levert. De oprichter van het merk was de eerste die een nylon plug op de markt bracht en vandaag de dag is Fischer een van de leidende bedrijven op het gebied van bevestigingsmaterialen. Het merk biedt topkwaliteit en zorgt daarnaast altijd voor verbeteringen in de montage, waardoor dit nog makkelijker en sneller verloopt. Het gebruik van Fischer kanaalplaatankers is dan ook eenvoudig, ook voor beginnende doe-het-zelvers. Dit is dan ook de reden dat Fischer Burghouwt’s keuze is voor de beste kanaalplaatankers.

Hoe kies je het juiste anker voor je klus?

Het juiste kanaalplaatanker voor je klus kiezen? Bepaal dan eerst de klus die je moet uitvoeren. Zo is het nog makkelijker om snel het juiste anker te kiezen. Bekijk de verschillende kanaalplaatankers in het assortiment van Burghouwt en bepaal de juiste uitvoering voor jouw klus. Heb je hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij een correcte uitvoering van je klus. En een goede uitvoering begint met het aanschaffen van het beste bevestigingsmateriaal.