Doorsteekankers

Er zijn heel veel verschillende soorten bevestigingsmaterialen beschikbaar. Alleen al op het gebied van ankers zijn er heel veel mogelijkheden. Ben je op zoek naar goede ankers voor in betonnen muren? Op deze pagina vind je het complete aanbod van doorsteekankers bij Burghouwt. Zo heb je meteen alle mogelijkheden op één plek en is het nog makkelijker om snel een keuze te maken. En omdat je verschillende soorten doorsteekankers hebt, zul je altijd de beste keuze in jouw klus kunnen maken. Bij Burghouwt willen we iedere vakman alleen topkwaliteit aanbieden: je bent er dus zeker van dat je kiest voor de beste doorsteekankers.

Lees meer

Wanneer gebruik je doorsteekankers?

Een doorsteekanker wordt gebruikt in betonnen muren. De doorsteekanker wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het monteren van een balkonscherm of balustrade aan een muur. Het is daarnaast ook mogelijk om andere zaken aan een buitenmuur te bevestigen, zoals een buitenlamp. Het is met een doorsteekanker zowel mogelijk om binnen als buiten verschillende zaken aan de muur te bevestigen. Dit maakt een doorsteekanker zeer breed inzetbaar.

Dit type anker bestaat uit een schroef die aan de bovenzijde schroefdraad en een moer bevat. Aan de achterkant is dit anker glad en zit er aan het uiteinde een verdikking. Er zit een kunststof omhulsel tussen de verdikking en het schroefdraad. Het is belangrijk om eerst een gat voor te boren en deze goed stofvrij te maken. Daarna kun je met een hamer de anker in het gat slaan. Bevestig je een object aan het schroefdraad en draai je de moer aan, dan zal het kunststof omhulsel naar achter verschuiven, over de verdikking. Het anker wordt hiermee zeer stevig in het boorgat bevestigd en ben je verzekerd van een zeer stevige verbinding.

Burghouwt’s keuze in de beste doorsteekankers

Burghouwt kiest voor Fischer als beste merk doorsteekanker. In het assortiment op deze pagina vind je de beste kwaliteit ankers van dit merk. Met Fischer doorsteekankers kies je voor de beste kwaliteit en kies je voor een uitstekende verbinding: dit is precies wat je nodig hebt wanneer je aan de slag gaat met een bevestiging aan een betonnen muur. Daarnaast biedt Fischer ook zeer eenvoudig te monteren ankers aan, waardoor je de verbinding en bevestiging heel makkelijk en snel voor elkaar krijgt. Gebruiksgemak en topkwaliteit: dit zijn de belangrijkste redenen waarom Fischer Burghouwt’s keuze is voor de beste doorsteekankers.

Zo kies jij de beste ankers voor je klus

De juiste doorsteekankers voor je klus kiezen? Het is altijd belangrijk om eerst te bepalen wat je klus is en welke ankers je hiervoor nodig hebt. Voor een bevestiging in een betonnen muur is het vrijwel altijd slim om voor een doorsteekanker te kiezen. En dankzij het ruime aanbod bij Burghouwt heb je alle mogelijkheid om de geschikte afmetingen te kiezen: kijk daarom ook goed naar de opties in de webshop. Heb je gevonden wat je zocht? Plaats dan gemakkelijk en snel je bestelling online.