Prikspouwankers

Bij Burghouwt helpen we niet alleen professionals, maar ook doe-het-zelvers met het vinden van topkwaliteit producten. Hier vind je de beste producten voor je klus. Op zoek naar prikspouwankers of ander ankerwerk? Bij ons staat verstandig bouwen hoog in het vaandel, maar zijn we ook altijd op zoek naar manieren waarop we ons nog meer kunnen inzetten voor mens en milieu, met het oog op de toekomst. Wij kiezen voor kwaliteit en goede merken en garanderen dit dan ook voor onze klanten. Topkwaliteit zorgt op langere termijn voor betere resultaten. Maak ook duurzame keuzes en schaf uw prikspouwankers online bij Burghouwt. Hier bekijkt u alle producten in ons assortiment en maakt u verstandige en duurzame keuzes.

Lees meer

Zo maak jij de juiste keuze voor je klus

In je zoektocht naar prikspouwankers kom je verschillende mogelijkheden tegen: het kan daardoor lastig zijn om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Benieuwd hoe je nauwkeurig en snel de beste keuzes maakt? Hier vind je een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten om rekening mee te houden. -

  • Type anker: er zijn verschillende soorten spouwankers verkrijgbaar in de Burghouwt webshop. Niet alleen prikspouwankers, maar ook boorspouwankers, glijankers en meer. Het is belangrijk om eerst de mogelijkheden te bekijken in het aanbod spouwankers. Op deze manier kun je een goed overwogen keuze maken.
  • -
  • Afmeting: zowel de lengte als de breedte van het prikspouwanker zijn belangrijke punten om naar te kijken voordat je een keuze maakt. De afstand tussen binnen- en buitenblad bepaalt de dikte van het anker.
  • -
  • Materiaal: in de Burghouwt webshop vind je onder andere prikspouwankers in RVS304 en RVS316. Over het algemeen is RVS316 beter bestand tegen spleet- en spanningscorrosie.
  • -
  • Spouwbereik: let ook altijd op het spouwbereik van een prikspouwanker. Dit is per uitvoering verschillend. Welk spouwbereik je nodig hebt is afhankelijk van het project.

Het belang van de juiste spouwankers

Het spouwanker is een onmisbaar onderdeel van een spouwmuur. Een spouwanker wordt aangebracht op regelmatige afstanden om zo binnen- en buitenland van een spouwmuur aan elkaar te verbinden. Op deze manier ontstaat er een stabiele constructie. Spouwankers zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen: het verschilt per klus wat de beste optie is. De vervaardiging van de muur bepaalt voor een groot deel welke type spouwanker moet worden toegepast. De voegen van gelijmde muren zijn dunner waardoor een spouwanker met platte uiteinden nodig is. Gaat het om een renovatie? Dan worden vaak boorspouwankers en slagspouwankers gebruikt voor de werkzaamheden.

Topkwaliteit prikspouwankers online bestellen

Een kwalitatief prikspouwanker nodig voor jouw project? Hiervoor kun je altijd bij Burghouwt terecht. We bieden behalve een ruim aanbod ook uitgebreide adviezen van specialisten, waar je altijd op kunt rekenen. Daarnaast zorgen we er ook voor dat bestellen nog makkelijker gaat. Je navigeert gemakkelijk naar de juiste producten en kunt deze zeer snel bestellen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling jouw kant op komt en dat je hier gebruik van kunt gaan maken. Topkwaliteit prikspouwankers gevonden? Plaats vandaag nog jouw bestelling!