Spouwankers

Bij Burghouwt hebben we al jaren een slogan: ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. We vinden het belangrijk om goede producten aan te bieden in de webshop. Op deze manier ben jij er zeker van dat je kwalitatieve en duurzame producten kiest die lang meegaan. Ook houden we ons altijd bezig met zoeken naar manieren waarop we nog betere keuzes kunnen maken voor onze klanten en de toekomst. Ben je op zoek naar goede spouwankers? Op deze pagina vind je ankerwerk van alleen de beste merken. Zo kun jij ieder project goed uitvoeren en creëer je een goed resultaat. Bij Burghouwt bekijk en bestel je heel eenvoudig en snel goede producten: ontdek het zelf.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waar moet je op letten?

Een spouwanker, ook wel een spouwhaak genoemd, wordt toegepast om binnen- en buitenspouwblad met elkaar te verbinden. Heb je een spouwanker nodig? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Welke dat zijn, lees je hier. -

  • Type: er zijn verschillende soorten spouwankers te vinden in de Burghouwt webshop. Zorg dat je van tevoren weet wat je nodig hebt, zodat je een goede keuze kunt maken.
  • -
  • Materiaal: er zijn zowel spouwankers van RVS als van verzinkt staal. Omdat een spouwmuur vaak een vochtige omgeving is, wordt het aangeraden om voor het materiaal RVS te kiezen in plaats van verzinkt staal. -
  • Afmeting: bij Burghouwt staat altijd informatie over afmetingen. Zorg dat je van tevoren weet wat de gewenste afmetingen zijn, zodat je gemakkelijk en snel je bestelling kunt plaatsen.
  • -
  • Details: vergeet niet om naar de kenmerken te kijken van de onderdelen. Hier staan zowel materiaal als merk, toepassing en afmeting aangegeven. Met deze gegevens kun je meerdere onderdelen eenvoudig vergelijken.

Bekijk het complete Burghouwt aanbod

Bij Burghouwt vind je een ruim aanbod van meerdere soorten spouwankers. Hier vind je niet alleen L-vorm spouwankers, maar ook glijankers, boorspouwankers, prikspouwankers, slagspouwankers en bijbehorend gereedschap zoals kraagpluggen en inslaggereedschap. Wat je ook nodig hebt: je vindt het online. De Burghouwt webshop is uitgebreid: op het gebied van ankerwerk heb je de keuze uit tientallen producten. Kom je er niet helemaal uit of wil je er zeker van zijn dat je de juiste producten aanschaft? Onze specialisten staan voor je klaar en geven je graag advies. Op deze manier maak je gegarandeerd de juiste keuze!

Bestel vandaag nog spouwankers online

Heb je spouwankers of andere producten nodig om je spouwmuur goed te bevestigen en af te werken, zodat er een stevige en duurzame verbinding ontstaat? Deze producten vind je allemaal in onze webshop. Zodra je hebt gevonden wat je zocht, plaats je je de bestelling voor spouwankers gemakkelijk online. Wij zorgen er voor dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt. Het maakt niet uit of je een enthousiaste doe-het-zelver bent of een professional: hier vind je topkwaliteit spouwankers in heel veel uitvoeringen.