Mascot® Advanced

Mascot® Advanced

Met de Advanced kledinglijn van Mascot presenteert Burghouwt een complete collectie lichtgewicht werkkleding die niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel aanvoelt.  Het waterafstotende, multifunctionele stretchmateriaal combineert een licht gewicht met een hoge duurzaamheid. Door dit gewicht kan de kleding de gehele dag gedragen worden, zonder dat deze een fysieke ballast voor de gebruiker vormt. De collectie is geschikt voor ieder met een hectische werkdag en die hogen eisen stelt aan het comfort en de functies van werkkleding.

Focus op de pasvorm
Kenmerkend voor de Mascot Advanced kledinglijn is dat 100% stretch wordt gecombineerd met een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Werkkleding hoeft niet zwaar te zijn om lang mee te gaan. De kledingstukken zijn ontwikkeld met oog op de ideale ergonomische pasvorm en voelen daardoor bijna aan als tweede huid. De zakken zijn bijvoorbeeld geïntegreerd in de kleding in plaats van toegevoegd. De werkkleding bevat hierdoor de meest optimale en duurzame functies die ook nog eens prettig aanvoelen.

Bij de werkbroeken is aan de zijkant extra stretch ingebracht, waardoor er voldoende bewegingsvrijheid is zonder dat er iets knelt of stoort. De broeken zijn voorzien van een lage taille met voorgevormde tailleband die er voor zorgt dat de broek de bewegingen van het lichaam volgt. Via een rits aan de zijkant van de pijp is in het kniegebied ventilatie aangebracht. Ook zijn er reflectie-accenten op de werkbroek aangebracht waardoor de vakman extra goed zichtbaar is voor zijn omgeving. Deze kenmerken zorgen samen niet alleen voor een duurzame, functionele werkbroek, maar ook voor een werkbroek die comfortabel aanvoelt.

Combinatiemogelijkheden
De collectie bevat een breed aanbod waarmee de werkkleding aangepast kan worden aan elke werkdag en de wisselende weersomstandigheden. Met T-shirts, korte broeken, vocht afdrijvende binnenlagen, isolerende gebreide jacks, fleece truien en bodywarmers als tussenlaag en wind- en waterdichte jacks als buitenlaag, is er een oplossing voor elk weertype.

Functioneel en design
Daar waar werkkleding in het verleden enkel ontwikkeld werd met het oog op de functionaliteit, is bij de Mascot Advanced kledinglijn ook aan het design gedacht.  Functionele materialen worden afgewerkt met materialen die fijn aanvoelen op de huid en de kleding is in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Met de Advanced kledinglijn van Mascot draagt de vakman comfortabele werkkleding die ook een goede bescherming biedt tijdens de uitvoering van zijn werk.

Wilt u meer weten over onze werkkleding? Lees dan onze brochure.

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer
Comfortabele appartementen met wintertuin

Comfortabele appartementen met wintertuin

In een appartementencomplex voor ouderen van Stichting Hilverzorg in Hilversum werden alle balkons door Timmerfabriek Kernhem tot wintertuinen getransformeerd. De bestaande balustrade werden vervangen door een houten pui met een

Lees meer